2016. szeptember 5., hétfő

Oszoljanak kérem...

... nincs itt semmi látnivaló. Három hónap alatt volt ugyan némi futogatás, de a gyakorító és kicsinyítőképzők használata teljesen indokolt, nem csak afféle modoros divathúzás. Emellett nulla gramm változás állt be a testtömegemben, vagyis továbbra is szolidan hozom a nyolcvan kilót, ezen felül viszont
- elkezdtem a Runtastic edzésprogramjait, fekvőtámasz, felülés és guggolás, és heti kétszer csinálom is, ami jó
- elkezdődött az allergiaszezon, ami nem jó
- Petra stabilan alszik éjszakánként, ami jó
- mi stabilan sorozatokat nézünk, ami jó, de nem a futásnak
De itt a szeptember, és most, mert mikor máskor kell elkezdeni a Jövő Nyárra Kockás Has (rövid nevén a JÖNYÁKOCHA) Programot, ha nem most? Ugye. A novemberi félmaratont fejben máris kukáztam, mert képtelenség addig összekapni magam annyira (a sérülés kockázatát kizárva), hogy nyugodt szívvel starthoz álljak. Tavasz lesz ez, vagy koranyár.
Viszont újításképpen most nem a micoach, hanem a Garmin edzéstervét kezdem el (ma), a Getting Started fedőnéven ismereteset, és ha minden jól alakul, november 27-re fejezem be, amikor majd nekilátok a félmaratoni felkészülésnek, március-április idősávra lőve, mert az (ha valóban végigfutom a Getting Startedet) már ésszerű választás lehet. De annyi a ha, meg annyi a talán, és annyira lusta vagyok még mindig, és fejben még mindig annyira nem érzem magaménak ezt az egész futásosdit, hogy magamat lepném meg vele leginkább, ha valóban tartanám ezt a menetrendet. Szóval van egy jó, és kihívó cél. Meglepni magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése