2015. július 5., vasárnap

Indul a mandula (legalábbis remélem :))

2015 második félév kezdés - kezdeti eredmények



Először is a reakció következik természetesen :). Tehát Zsoltra reagálva igen a nyafogásnak vége! Legalábbis nagyon remélem mert az eltelt 6 hét nagyon kínkeserves volt. Nagyon hiányzott a mozgás bár az tény hogy sokszor megmozdulni sem tudtam volna szóval inkább csak a fizikai energiák halmozódtak fel. Az első félév összegzése megvolt ezért csak annyit lehetne hozzá tenni, hogy a héten végrehajtott edzések (június vége) mit tettek hozzá. Ez nem számottevő ezért én ezt már átsorolom a második félévbe!
Tények:
1. A felgyógyulás sikerült nagyjából de vannak árnyoldalak sajnos. A legnagyobb, hogy a jónak számító súlyom ez alatt a két hét alatt ismét felszaladt 98 kg köré és sajnos az "átok" még mindig él. Nem volt erőm fogyózni sőt az volt a cél, hogy mindent megadva a szervezetemnek gyógyuljak meg végre. Szóval egy tüsző még van de nem adok esélyt annak sem viszont még mindig nem teljes a gyógyulás, de orvosi támogatást kikönyörögve végre elkezdhettem edzeni!
2. A héten elindítottam a sport, edzés, fogyás üzemmódot. Lássuk ebből mi valósult meg: 5 alkalommal 22.49K futás 1 alkalommal 25.6K bringa úszás nuku erősítés nuku. Lábadozónak nem rossz de azért ez nem túl sok egy jó félmaratonhoz nem elég ez tény, márpedig most ez a cél. Az edzéstervben tehát tovább kell lépnem amire nem a jövő hét lesz a legjobb példa de azért igyekezni fogok fejleszteni a programot.
3. Súly: 97 kg körül szerencsére inkább alatta. Cél a 90 kg (titkos 87K) körüli súly elérése a szeptember végi fm-re amire kalóriaszámítással, fehérjedús táplálékkal, a (főleg esti) nasi teljes elhagyásával, zöldség gyümölcs kúrával készülök! Nem lesz egyszerű de az elhatározásom szikla (vagy inkább márvány) szilárd. Ezt nem fogom elérni testedzés nélkül az biztos, ezért ezt is újra be kell ütemeznem! Bevallom őszintén a legnagyobb fejlődést ezen két edzés kombinációjával értem el tehát előre!
A mottó a régi maradt kis kiegészítéssel :): Tehát a régi:
Merek amennyit férfi merhet
Ki többet mer nem ember
Macbeth
És az új:
I'll be back! pontosabban I'm back :)!
Swarzenegger - Terminator