2018. április 16., hétfő

Egy liftmentes hónap

Na ezt nem gondoltam volna magamról. Hogy egy egész hónapot ki fogok húzni lépcsőzve. De megcsináltam, úgyhogy ezt megünneplendő, ma feljöttem 8 emeletet lifttel, és ezzel május 15-ig le is tudtam a kötelező liftezést - a gond csak az (lesz), hogy hamarosan jön a meleg, és a lépcsőházban se légkondi, se érdemi levegőcsere, úgyhogy nem lesz kellemes a kezdődő nyári szezon.
Egyébként múlt héten futottam is egyszer - négy kör a Slötyi körül, csak úgy, lazán. Az óra bemért egy új laktátküszöböt, 163-as pulzus, 5:19-es tempó értéken, ehhez hozzáigazítottam a HR zónákat is gyorsan, már csak azért is, mert így a Zone 2 is futásszerű élmény lesz, nem pedig tempós gyaloglás.
Fegyenc egyszer volt, ezt kicsit röstellem - de legalább EGYSZER azért mégiscsak volt...
Itt tartok:
Rövid híd:              35 - 35 - 35
Térdemelés fekve:  25 - 25
Bicska guggolás:    20 - 20
És fegyencezésnek beszámítom a vasárnap egész napos kertrendezést, gyepszellőztetést, gazolást... ja, és így akkor egy plusz kocogásnak beszámítom a szombati játszóházi szülinapozást is, 18 emelet és 8000 lépés :)

A héten legalább két fegyencet és két futást be akarok zsuppolni a programba, hogy közelítsek az eredeti célkitűzéshez. A húzódzkodással vagyok megint bajban, mert a függőlegest még megoldom, de a többi gyakorlathoz kéne valami, amin húzódzkodom. Az asztal nem jó, mert nem elég stabil. Azt hiszem, felszerelem a gyűrűt a teraszon...