2017. január 25., szerda

Kampec

... és akkor, mikor épp elégedett kezdek lenni magammal, hogy na, megint majdnem háromszor futok hetente, és tökéletesen működik a futópados sufnituning házimozirendszerem, egyszer csak beüt a baj, és tönkremegy a futópad. Most itt állok teljes elszántsággal, és nem futok, mert Solymár továbbra is tükörjég, az úttesten meg nem akarom elüttetni magam, még éjszaka, kivilágítva sem. Szóval marad az, hogy várok, és előbogarásztam a Runtastic erősítő appjait, úgyhogy nekiállok (ismét, sokadjára) a fekvőtámasz-felülés-húzódzkodás programoknak... jobb híján.

2017. január 8., vasárnap

Nincsenek újévi fogadalmak...

Én legalábbis nem szoktam tenni egy újévi fogadalmat sem, mert nem vagyok babonás. És a babonás emberek szerencsétlenek, mint tudjuk.
Viszont egy célt kitűztem azért. Mert célok kellenek. Szóval erre az évre nem versenycél van (bár a futanetnél beragadt tavalyi nevezési díjat idén le kell futnom, úgyhogy a novemberi siófoki félmaratonra azért benevezek), hanem a Lila Öv Kihívás, bár egyértelműen sokkal menőbben hangzik, hogy

Purple Belt Challenge

Ami annyit tesz, hogy év végére meg akarom szerezni a Nike+ lila övét, amire van is némi esély, mert már csak 941 km futás hibádzik addig.