2013. május 27., hétfő

Fegyencedzés 18. hét (2013 május 20-26)



Fegyencedzés Bumbull naplója
Tizennnyolcadik hét (2013. május 20-26.)

2013. május 21. Kedd

Fél fekvőtámasz                                                        3*25 db
Fél guggolás                                                              3*30 db
Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                             12-12-8 db
Béka lábemelés fekvésben:                                       3*15 db
Sarokülés: 3*1 perc és közte
Becsukott szemmel egy lábon állás: 2*2 perc lábanként

Vízszintes húzás: Ismét itt vagyunk barátaim ezen kemény és kíméletlen gyakorlatnál, és igen-igen megint elakadtam a 12 ismétlésnél. Hm lehet, hogy nemhogy a 40-et nem tudom megcsinálni de még az ördögi 20-as körből sem kerülök ki? Milyen szépen felsrófoltam magamnak a nyavalyás kis 12-őmet mi? Ja és az utsó nem is lett meg. Na sebaj az élet kihívások sorozata és én nem óhajtom a vágyaimat feladni (nem is jellemző rám) így marad a kemény visszavágás és küzdelem a számok bűvöletében. Hogy ez miből áll? Nos minden „második” napon 8 illetve a „fő” naphoz viszonyítva csökkentett mennyiséggel rágyúrok a haladás érdekében! Természetesen ezen ismétléseket teljesen a leírtaknak megfelelően kell végrehajtanom plusz amikor arra járok bele húzok négyeket ötöket mikor hogy. Majd meglátjuk mire vezet ez a kis dresszúra!

Fél fekvőtámasz: szépen sikerült a 3*25 és az igazság az, hogy szinthatárhoz értem. A gyakorlat maga szépen ment, meg kell mondjam kemény még így is, hogy „csak” kb. félig engedtem le magam. Mindegy mivel hét közben nem szoktam szintet lépni ezért a héten még marad.

Guggolás: a múltkori megingás valószínűleg a formának volt köszönhető, mivel a héten nem volt az emelésnél különösebb problémám. Ebből következően masírozunk tovább, hiszen messze még a vége!

Béka lábemelés fekvésben: továbbra is tetszik a gyakorlat kitartó jellege. Maga a húzás semmit sem ér de a leeresztést már érzem. Alig várom a 20-at amit természetesen a héten tervezek bevezetni.

2013. május 23. Csütörtök: sajnos (vagy mégsem :D) a mára tervezett edzést kénytelen voltam kihagyni (hű de nehezemre esett :D), mivel baráti invitálásra az este edzésre fordítandó részét inkább baráti poharazgatással töltöttem. És mivel edzést nem pótlunk ezért ez most kimaradt és kész!

2013. május 25. Szombat

Fél fekvőtámasz                                                        3*25 db
Fél guggolás                                                              3*35 db
Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                             12-12-9 db
Béka lábemelés fekvésben:                                       3*20 db
Sarokülés: 3*1 perc és közte
Becsukott szemmel egy lábon állás: 2*2 perc lábanként

Vízszintes húzás: Hatalmas fejlődés kedves hölgyeim és uraim a végén a megelőző 2*12 után egy kilencest is sikerült kierőszakolnom magamból. Haladok előre mint a gőzmozdony csak nehogy a nyugdíjas csigák a félálomba végzett odébb csúszásukkal megelőzzenek :D! Na mindegy, betudom ezt a gyenge szereplést a hét közbeni „lazításnak”.

Fél fekvőtámasz: ismét megcsináltam és mivel nagyon jól tudom kontrollálni a gyakorlatot ezért a már korábban megérett gondolat, döntéssé formálódott. Ennek tudatában kijelentem, hogy szintet lépek. Viszlát fél fekvőtámasz, üdvözlet teljes fekvőtámasz. (Most érünk oda ahol a könyv nélkül kezdtem volna!)

Fél guggolás: szépen ment bár egy kicsit a vége felé már tiltakoztak egy kicsit az izmok, de nem nevezném semmi esetre sem drámainak. Ami ebben a gyakorlatban a legnehezebb az talán a legviccesebb is! Hogy mi az? Nos aki szereti a kihívásokat az találgathat! Na? Na mindegy elárulom :D! Nekem a kezem tartása a legnehezebb ennél a gyakorlatnál mivel a fekvők után alaposan szeretnének már a 10.-ik ismétlés körül lehanyatlani, mondván jaj hagyj már hiszen lábra dolgozol Te majom :D! Ez teljesen igaz de ilyenkor mindig elmagyarázom nekik, hogy bizony az egylábasnál majd igen jól jön a már megszokott póz egyensúlyozás gyanánt (gondolom én) és különben is nyafogni a szomszéd szobában lehet ahol „anya” alszik :D!

Béka lábemelés fekvésben: Tudtam, éreztem és tessék! Megmondtam, vagy nem mondtam meg! A 20-as szám meghozta a tutit! Most már érzem is a gyakorlatot. Na jó csak a második ismétlés végén, és a harmadik ismétlés felétől de akkor is itt van. Kíváncsi leszek, holnap lesz-e izomláz vagy legalábbis valami kis izé (egzakt megfogalmazás) ami vissza igazolja amit eddig sejtettem.

A nyújtásokról (sarokülés, fél lábon állás) csak annyit, hogy 2 napot hagytam csak ki (csütörtök az ismert okok, és péntek=lustaság) és tessék a teljesítmény máris romlott és a szimptómák azonnal jelentkeztek. Szóval a későbbiekre megjegyezném, hogy

NEM LEHET KIHAGYNI EZEKET EGY NAPON SEM!!!!!!

2013. május 23. Vasárnap

Gyakorlatok:

Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                             3*8 db
Béka lábemelés fekvésben:                                       3*20 db
Egyenes híd                                                               3*30 db
Kézenállás fal mellett:                                               2*60-70 mp
Sarokülés: 3*1 perc és közte
Becsukott szemmel egy lábon állás: 2*2 perc lábanként

Vízszintes húzás: Nagyon jól ment a 8 ismétlés és mivel extra szabályosan igyekeztem minden egyes ismétlést végig nyomni, ezért azt kell mondanom, kellemesen el is fáradtam a végére!

Béka lábemelés fekvésben: Izomláz az nem volt a tegnapi után de (habár megfogalmazni most sem tudom jobban) az a ki izé meg volt. Nagyon tetszik ez a gyakorlat ezért is csináltam belőle „ csak 20-at hiszen akár ugorhattam volna is a 25-re de majd a jövő héten és utána meg jöhet a szintlépés!

Egyenes híd: nagyon kemény gyakorlat továbbra is de azt hiszem kijelenthetem, hogy uralom a 30 ismétlést (bár isten mentsen, hogy könnyűnek nevezzem) és nem hiszem, hogy ennél jobban fogom uralni ezért a döntés megszületett jöhet a 35 (Jézus, Mária segíts!)

Kézenállás: a 60 mp-et uralom ezért gondoltam a végére becsempészek egy kis emelés mondjuk 70 mp-et. Na barátaim, kevés hiányzott hogy feladjam. Az utolsó másodperceket szinte együtt számoltam a stopperrel. Hú azannya mindenit ez aztán kihívás volt! Nyamvadt kis 10 mp, és kivette az összes zsíromat mint a huss!

2013. május 20., hétfő

Fegyencedzés 17. hét (2013 május 13-19)



Fegyencedzés Bumbull naplója
Tizenhetedik hét (2013. május 13-19.)

2013. május 15. Szerda

Fél fekvőtámasz                                                        3*20 db
Fél guggolás                                                              3*20 db
Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                             nulla :D eszközre várok
Hajlított lábemelés                                                    3*30 db

És a végére egy kis adalék. Mostantól rendszeresen tervezem vezetni ezt is :D!

Sarokülés: 3*1 perc és közte
Becsukott szemmel egy lábon állás: 2*2perc lábanként

Fekvő: szépen ment, de most már kezd nehezülni, különösen az utolsó sorozat vége egy kicsit megerőltető de azért az izomláztól, vagy a kínlódástól olyan messze vagyok mint Makó ugyebár Jeruzsálemtől. Szóval úgy gondolom nem kapkodás a 25 ismétlésre rámenni, az már szerintem izgalmas lesz :D!

Guggolás: a 20 már izgibb volt de szerintem ezt csak a futásban tapasztalt negatív élmények hozták mert az edzés végeztével nem éreztem fáradtságot de közben nem volt túl kényelmes a gyakorlat. Mindegy tekintettel a körülményekre megszavazok magamnak egy 25 ismétlésre emelés szerintem ettől még nem megyek a falnak, sőt szerintem szombatom a gyakorlat is könnyebben fog menni. Fingers crossed :D!

Lábemelés: Szépen ment a 30 ismétlés és a végén már majdnem éreztem is, hogy csinálok valamit! Nahát gondoltam akkor emeljünk hát, nézzük meg mit tudok 35-ön, utána majd meglátjuk mi legyen!

2013. május 16. Csütörtök

Gyakorlatok:

Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                             nulla :D eszközre várok
Hajlított lábemelés                                                    3*35 db
Egyenes híd                                                               3*30 db
Kézenállás fal mellett:                                               3*60 mp
Sarokülés: 3*1 perc és közte
Becsukott szemmel egy lábon állás: 2*2perc lábanként

Mindenekelőtt egy megjegyzés: nagyon reménykedem benne, hogy a tegnap beiktatott „adalék” okozta, hogy a mai futásom görcs mentes volt és a zoknim sem „gyűrődött” be futás közben! Na de erről remélem hamarosan születik egy blogbejegyzés is :D! Ezért természetesen nem hagyhattam ki a mai edzésemből sem.

A gyakorlatokról:

Vízszintes húzás: eszköz már meg van de sajnos nincs felszerelve – idő hiány. Szóval szombattól reloaded és hajrá lehet újra idegeskedni, morcoskodni és társai :D:D!

Hajlított lábemelés: ez a gyakorlat most jutott el oda, hogy nehéznek nevezhető volt. Mondhatnám azt is, hogy a végén már szenvedtem de ezért ez enyhe túlzás lenne, de azt semmi esetre sem szeretném elbagatelizálni, hogy a gyakorlat ennél az ismétlésszámnál sőt már a 30-nál is fejleszt és kisebb „izomláz” szerűséget okoz. Ez mint már megtanultam az utóbbi időkben a nagyon fejlesztő edzéstípusba tartozik ezért nem akarom lenézni egy cseppet sem. A gyakorlatot viszont a mai napon, úgymond „túlhúztam”, hiszen 30 a szintlépéshez szükséges ismétlésszám. Válaszúthoz érkeztem, mit is tegyek? A döntés, hogy szintet lépek: éljen a béka lábemelés fekvésben!

Híd: ez a gyakorlat még most is nagyon kemény ezért tekintettel arra, hogy eme gyakorlat eredménye a hát mély izmainak acélozása ezért még bármennyire is utálom, nem előre rohanva meghagyom a 30-as ismétlést addig amíg „készségszinten” nem megy. Ez van, az erő ezt követeli!

Kézenállás: hú meg volt a 3*60 mp de azért azt meg kell jegyeznem, hogy majd’ besz*rtam a végén. Csak az akaratom tartott fent a végén. Kemény volt, remélem nem üt vissza. Ezt is stabilizálni kell nincs mese, mert ugyebár a cél az a 2 perc ami nem kevesebb mint 120 mp és ez most még olyan távolinak tűnik, hogy nem is akarok belegondolni!

2013. május 18. Szombat

Kétlábas vádli emelés talajról hajlított térdekkel:     4*95 db
Fél fekvőtámasz                                                        3*20 db
Fél guggolás                                                              3*25 db
Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                             lustaság miatt elmaradt
Béka lábemelés fekvésben:                                       3*8 db
Sarokülés: 3*1 perc és közte
Becsukott szemmel egy lábon állás: 2*2perc lábanként

Előzetesen egy kellemetlen tény: sajnos nem szereltem fel a gyűrűt, így továbbra sem tudtam a vízszintes húzás elvégezni. Ezt nagyon restellem de így alakult sajnos, nincs rá mentségem és kész! A terv az, hogy holnapra viszont feltétlenül felszerelem és újra beizzítom a hátizmokat!

Igen kedves olvasóm, jól látod csináltam egy kis vádli gyakorlatot csak hogy ne unatkozzak :D! Na jó félre a nagyképű dumával megcsináltam ezt is huh. Azért a történeti hűség kedvéért be kell ismernem, hogy kis híján besz*rtam az összes sorozat végén. Ha most egy kicsit is sztahanovista hajlamaim lennének, akkor a héten kétszer kellett volna lenyomnom ezt a sorozatot. Na persze! Meg egy laza kis frászt! A lényeg, hogy egy lépés választ el attól, hogy szintet lépjek és a jövő héten tervezem ennek lenyomását. Hát barátaim akik olvassátok ezt nagyon kérlek Benneteket, hogy szorítsatok értem, hogy ezt a kínkeserves 4*100 ismétlést le tudjam győzni! Hangsúlyoznám, hogy ez már nem a fizikai képességekben, hanem csak és kizárólag fejben dől el! Előre is köszönöm!

Fekvő: elrontottam mert 25 ismétlést kellett volna tolnom, és ehelyett 20-at csináltam de sebaj a vádli elsöprő eufóriája simán kárpótol ezért a kis hibáért! Majd jövő héten meglesz az a 25 nem számít semmit eme cseppnyi baki.

Guggolás: talán nem lep meg Benneteket sem (nekem nem okozott meglepetést, hogy a futás és a vádli után nem volt oly sok kedvem nagyobbat lépni mint a szokásos 5 ismétlés. Megmondom őszintén az első sorozatnál még a 25 is neccesnek tűnt de amint újra melegített a kohó és felállt a rendszer már kevésnek látszott az emelés. A végén simán ment volna a 30 is de azért a szokásos önmérsékletem melyről híres vagyok (lustaság :D) azt súgta hagyjam a vehemens terveket, majd meg lesz ez a 30a jövő hét elején! Szóval hagytam :D!

Has: szintet léptem és bár a gyakorlattól nem döglöttem ki de azért azt érdemes megjegyezni, hogy a 4 mp.-es leeresztési fázis kellő feszülést okoz már most is és mi lesz majd magasabb fordulatszámon? Már alig várom – szeretek hasazni :D!

Természetesen meg volt a bónusz kör is melyet egyébként minden nap csinálok így a tegnapi pihenő napon is megcsináltam kímélet nélkül, lustaság ide vagy oda. Úgy érzem, hogy rohamos javulásomban (görcsmentesség, gyűrött zokni eltűnése) eme és persze a táplálék kiegészítőknek (Ca-mg) csakúgy, mint a múltban most is nagy szerepe van.

2013. május 19. Vasárnap

Gyakorlatok:

Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                             3*10
Béka lábemelés fekvésben:                                       3*12 db
Egyenes híd                                                               3*30 db
Kézenállás fal mellett:                                               3*60 mp
Sarokülés: 3*1 perc és közte
Becsukott szemmel egy lábon állás: 2*2perc lábanként

Vízszintes húzás: Büszkén jelenthetem, hogy visszatértem az aktivitás mezejére. Felszereltem a gyűrűt a magam nagy és a fiaim óriási örömére. Volt is nagy csüngeszkedés meg lábemelés csüngve :D! Nagyon ügyesek irigylem őket (főleg Csabit) a könnyedségükért amivel az eszközzel bánnak. Félelem persze semmi csak csinálják és kész :D!

Ha visszatekintünk pontosan április 13-án csináltam utoljára eme gyakorlatot és 13-nál hagytam abba az ismétlésszámot nagy bosszankodva, hogy nem megy több pedig volt 15 ismétlésem is előtte. Most 10 ismétléssel tértem vissza, persze a délután a fiúkkal megcsinált 5-8 ismétléseket nem számolom bár azok is szabályosak voltak :D! Az utolsó sorozat utolsó ismétlése már kínlódós volt de egy ilyen gyakorlatnak illik is megmutatnia ki az úr (egyenlőre) a házban, és én (egyenlőre) meg is hajtom fejemet kellő alázattal, de azért nem ez az utolsó szavam :D!

Lábemelés: szépen ment nem volt gond de mint említettem a 4 mp az 4 mp, a leeresztést élvezni fogom tutira úgy 20 ismétlésnél.

Egyenes híd: a korábban említett besza-behu most is meg volt ráadásul az első sorozatot begyávulás okán 5 ismétlésszám után újra kellett kezdenem. Azon szégyen esett meg velem, hogy belekezdve a gyakorlatba az ötödik ismétléshez érve fejben eldőlt, hogy ezt a gyakorlatot ma ki kell hagynom, hiszen olyan sokat tettem már le ezen a héten, illetve ezen a hétvégén az asztalra igazán senki nem fog megszólni érte ha ezt kihagyom most. Abba is hagytam a gyakorlatot és a földről felállást tervezve (konkrétan tápászkodás) arra készültem, hogy a gyakorlatsorból kiveszem eme gyakorlatot. Közben még a földön magamat sajnálva (vert sereg feeling 100%), hogy milyen faxa gyerek is vagyok az eddigiek miatt már ízlelgettem a szavakat amivel majd lefestem eme hedonikus küzdelmet ami miatt meg kellett hátrálnom.

Ekkor hirtelen felkaptam a fejem. Hedonikus küzdelem, könyörgöm?! 5 ismétlést csináltál TE PUHÁNY K*CS*G! Na ezt magyarázd meg Te hímező-hámozó. Igen kedves olvasóm ez volt a pillanat amikor berágtam és eldöntöttem, hogy ha már küzdelem akkor legalább csináljunk, úgy minta tényleg küzdenénk. Így neki láttam újra de most már fejben a küzdelemre éhesen, felkészülve, erősen. Puff az első harminc, utána a második és habár a harmadiknál a 20.-ik ismétlést követően már kínlódtam, de akkor meg már győzött a makacs akarat.

Szóval így lett meg a mai napon a 3*30 híd gyakorlat. Utálom ezt a gyakorlatot, mert ez az egyik olyan ami iszonyúan igénybe veszi az akaraterőmet :D! (Na jó nem is :D)

Kézenállás: a korábban ismertetettekből következik, hogy a fejjel innentől nem volt gond. Szépen lenyomtam és bevallom, talán átesve ezen a holtponton több is lett volna bennem de ezt most nem akartam felvállalni. Nagyot küzdöttem korábban annyi mára már tényleg elég volt.

Bónuszok: nagy, sőt mi több óriási lelkesedéssel nyomtam le a gyakorlatokat, hiszen a formám visszaszerzésében szerintem az egyik igen fontos tényező pont eme gyakorlatok napi elvégzése a „ludas” szerintem.

2013. május 14., kedd

Fegyencedzés 16. hét (2013. május 6-12)



Fegyencedzés Bumbull naplója
Tizenhatodik hét (2013. május 06-12.)

2013. április 30. Kedd

Fél fekvőtámasz                                                          3*15 db
Fél guggolás                                                                3*15 db
Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                                 nulla :D eszközre várok
Hajlított lábemelés                                                       3*25 db

Fekvő: A 15 talán kicsit szerény emelés volt, de sebaj jöhet a 20 ismétlés. A 15 csak annyira mozgatott meg, mint a 12 vagy még annyira sem!

Guggolás: Na hát ha a fekvőnél azt mondtam, hogy kevés volt az emelés akkor itt meg egyenesen semmi. Simán jöhet a héten a 20 de az is lehet, hogy a 25 majd meglátjuk!

Lábemelés: a szokásos téma. Nem mondom, hogy nem mozgat át meg nehéznek is nevezhetném, de azért ez a sorozatszám még nem az igazi. Jöhet a 30. Ha nagyon könnyen megy a szintlépést sem zárom ki!

2013. május 05. Vasárnap

Gyakorlatok:

Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                                 nulla :D eszközre várok
Hajlított lábemelés                                                       3*30 db
Egyenes híd                                                                3*30 db
Kézenállás fal mellett:                                      50-60-60 mp

Hajlított lábemelés: meg volt a 30 is. Nagyon nem rázott meg ennyi volt és kész!

Egyenes híd: Ez a gyakorlat viszont megmozgatott szó se róla. Kicsit szenvedtem is a végén de nem volt katartikus! Azt hiszem a jövő héten még egyszer eljátszom és masírozok tovább. Jézusom de messze van még a 40 ismétlés L!

Kézenállás: Közelítek igen közelítek az egy perchez kedves barátaim és ez nagy örömmel tölt el.

A héten ennyi fért bele, most a maradék napra egy kis pihenőt veszek ki mind a futás mind a fegyencedzés területén. Majd jövő héten újra belehúzunk! Ciao :D!

2013. május 10., péntek

Hajnal

Mostanában a pilisszentiváni "Slötyi" parján futok reggelente. Igaz, hogy így +10 perc adódik a ráfordított időhöz, ami értelemszerűen ennyivel korábbi ébredést is jelent, viszont a szintkülönbség lényegesen kisebb, ráadásul nem aszfalton futok, hanem kavicsos ösvényen és füves-avaros részeken, ami meg valószínűleg nem árt a térdemnek. Sem. De ami a legjobb a slötyizésben, az a napkelték hangulata. A ma reggeli, telefonnal lőtt fénykép persze nem adja vissza igazán a víz felett lebegő párapamacsok és a fény-árnyék játék garantáltan giccses, már-már ezoterikusan lélekemelő hangulatát. De azért beszúrom ide, csakazértis.


2013. május 5., vasárnap

Fegyencedzés 15. hét (2013 április 30-2013 május 05)



Fegyencedzés Bumbull naplója
Tizenötödik hét (2013. április 30-május 05.)

2013. április 30. Kedd

Fél fekvőtámasz                                                          3*8 db
Fél guggolás                                                                3*8 db
Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                                 nulla :D eszközre várok
Hajlított lábemelés                                                       3*20 db

Új gyakorlatokra virradt az este (hm érdekes kis hasonlat lehet ezért egy komolyabb irodalom tudor fel is akasztana de nekem tetszik szóval hosszas töprengés után marad) és én nagyon megörültem, hogy ismét túl vagyok az  idegtépő 30-50-70 ismétléseken és megint csak kevés időt vesz igénybe egy-egy gyakorlat! Lehet a mozgást tökéletesíteni, na hajrá!

Fél fekvőtámasz: olvasva és ránézve nem tűnt nehéznek, de ezért könnyűnek sem nevezném ezt a gyakorlatot. Az utolsó ismétlés sorozatot már éreztem, de megmondom őszintén nekem kicsit sok a kosárlabda még a foci labda is sőt a gyerekek pöttyös labdája sem engedett elég mozgást! Ebből az okból a kisebbik labdát vettem elő, amivel a kisebbik fiam szokott játszani ez már megfelelt (majd megpróbálok képet linkelni róla :D!

Fél guggolás: jó kis gyakorlat szerintem a magasabb ismétlést már meg fogom emlegetni :D! Egyelőre nyugdíjas volt nem okozott problémát nekem!

Hajlított lábemelés: nos ez a 20 ismétlés már izgalmas. Itt már dolgoznak a hasizmok és ég rendesen a zsír. Ennél az ismétlésszámnál már éreztem miért is csinálom, jó volt a végén az a kellemes égető görcs, ami olyan nagyon tolja az adrenalint, hogy vágtat tőle szív. Jó volt ez a gyakorlat bejön nekem amilyen kis szado/mazochista vagyok :D!

2013. május 02. Csütörtök

Gyakorlatok:

Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                                 nulla :D eszközre várok
Hajlított lábemelés                                                       3*20 db
Egyenes híd                                                                3*25 db
Kézenállás fal mellett:                                                  45-50-45 mp

Hajlított Lábemelés: Nos a múltkori hatványozottan igaz volt a mai edzésre. Gyönyörű gyakorlat és igazán érzem, hogy fejleszt és erősít egyben! Nyami, azt hiszem ezt szeretni is fogom mennyi ismétlés is a szintlépés? Bakkramek (nem szabad csúnyán beszélni mert sok a kis kölök körülöttem jó mi :D:D) csak 30 ez így egy kicsit kevésnek tűnik. Na sebaj most elidőzök ennél a kis fincsi 25-nél és majd később lehet, hogy elmegyek 40-50-ig együtt a fekvővel és a guggolással szintet váltva. Nagy baj nem lehet!

Egyenes híd: hm érdekes! Ezzel a 25-tel messze nem szenvedtem úgy mint mikor a 20-ra léptem! Lehet, hogy fejlődök, vagy csak csendben mondom, hogy erősödök? Mindegy most is megvolt a széjjelszaggatok mindent feeling és ez nagyon jól jött. Kellett már ez az elmúlt időszak lefittyenő hangulatát ellensúlyozni, mert elég fos voltam ezelőtt. De most újra itt vagyok, és ha a fiúk most nem aludnának, esküszöm apacs harci csatakiáltásokkal fűszerezve lenyomnám még egyszer.

Kézenállás: Mondom, hogy bikaerőben vagyok. Ha a fiam nem kel fel a harmadik sorozat akár 60 mp. Is lehetett volna. Persze a lehetett volnákra nem lehet gombot varrni, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ma a közepét megtoltam 5 mp-el és ezt mindenképpen egy fontos lépésnek látom! Nekem bejön a kézenállás, mindig is szerettem, bár nem mondanám magam nagy spílernek ezen a területen. Inkább közepes kezdőnek, de szeretem. Ha odafigyel az ember érzi, hogy a felső öv minden izmát megmozgatja és jól edzi ami nekem nagyon bejön. Persze még most is van egy kis remegős kocsonya mozgás, de ezt az akarat csak átmeneti zavarnak látja ( na jó meg kell még egy két csavart húzni de utána kiegyenesedik ez :D!) Huh most elkapott a lelkesedés és mielőtt még megunnád kedves olvasóm gyorsan zárom is soraimat!

2013. május 04. Szombat

Kétlábas vádli emelés talajról hajlított térdekkel:          4*90 db
Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                                 nulla :D eszközre várok
Fél fekvőtámasz                                                          3*12 db
Fél guggolás                                                                3*12 db

Vádli: húúúúú úgy belelkesedtem, hogy helyből 10-et ugrottam. Na mindegy azért most nem fogom elölről kezdeni :D! A következő tehát a 95 lesz ami nem is baj mert ez az ismétlésszám kezd egy kicsit sok lenni! Nem mondom, hogy egyszerű volt megcsinálni a 90 ismétlést de megvolt és erre nem kicsit vagyok büszke! Fel a százra barátaim :D!

Fél fekvő: mocorog-mocorog valami az út végén de még van bennem elég erő, hogy csinálja ezért egyenlőre a könnyű kategóriába sorolom a gyakorlatot. Mehet szerintem a 15 utána majd meglátjuk!

Fél guggolás: a 12 sem okozott különösebb nehézséget, mondhatnám sima ügy volt! Lehet, hogy ez nem is lesz olyan nehéz. Na azért a combizmom bizsergése a végén nem ezt mutatta de majd meglátjuk! Irány itt is a magasabb ismétlésszám!

Nagyon későn kezdtem el az esti edzést ezért mos a hasat kihagytam (meg valljuk be kedvem sem volt már megcsinálni), úgyhogy ez nem játszott most :D!

2013. május 05. Vasárnap

Gyakorlatok:

Vízszintes húzás (egyenes lábbal)                                 nulla :D eszközre várok
Hajlított lábemelés                                                       3*20 db
Egyenes híd                                                                3*25 db
Kézenállás fal mellett:                                                  3*45 mp

Lábemelés: szépen ment de az égető érzés csak a vége tehát jövő hétre emelni kell az adagon, pedig még pihenő időt is keveset tartottam. Na mindegy jöhet a 25 ismétlés nincs mese :D! Most látszik csak, hogy az eleje mennyivel nehezebb mint ezek a gyakorlatok. Ott még majd besz*rtam most meg csak mosolygok (na jó néha vicsorgásnak látszik de mosoly az hidd el :D)! Persze tudom én ennek az érzésnek része az edzettség is de akkor is. Nyugodtan lehetne az első gyakorlat akár a harmadik is nemhogy az első! Jó tanács kedves olvasóm, ha nem megy az első gyakorlat nyugodt lélekkel változtass a sorrenden és tedd másodiknak vagy harmadiknak! A rendszer maga jó de a változtatás nem biztos, hogy hátrányos! Persze más megvilágításban nézve, ha az elsőt megcsinálod utána kacagva mész a további kettőn át, persze lesz némi hiányérzeted, legalábbis nekem most van egy kicsi. Hol van a szenvedés kérdem én L! Na majd bizonyára jön gőzerővel :D!

Egyenes híd: Na azért 70 perc futás után már nem is olyan könnyű ez de azért érzem a fejlődést mindenképpen ezért most nagy levegőt véve azt mondom, hogy jöjjön aminek jönnie kell azaz a 30 ismétlés! Vagy b*szarok vagy nem de az tuti, hogy megcsinálom (jó nagy fogadkozás mi? :D).

Kézenállás: Nos ma elég volt a 3*45 mp nem igazán kívántam többet de ez nem is baj a múltkori 50 mp játék csak egy kis kikacsintás volt amolyan hamis mosoly a szépasszony felé jelezvén, hogy itt vagyok és igen én vagyok eme daliás vitéz (hihetetlen mi az ember lánya mindig jobbra számít)  ki hamarosan beveszi a várát és robog ezerrel tovább (na jó csak 8 perc/km körüli átlaggal, de könyörgöm kit érdekelnek ennyire a részletek). Szóval szép kis tánc lesz ez a továbbiakban közöttünk kedves kézenállás kisasszony de én fogok vezetni mert egy úr az a pokolban is úr!